Δ.Σ. Συλλόγου

Αγαπητοί Γονείς,

Σε συνέχεια της πραγματοποίησης των εκλογών που διεξήχθησαν στις 13.11.2022, η σύνθεση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα είναι η εξής:

  1. Πρόεδρος: Ματεντζιάδη  Χριστίνα
  2. Αντιπρόεδρος: Κουής Ζαχαρίας
  3. Γραμματέας:  Γραφιαδέλη Μαρία
  4. Ταμίας: Μπούρα Γεωργία
  5. Μέλος: Ελπίδα Παπουλίδου
  6. Μέλος: Χρήστος Παπαπετρόπουλος
  7. Μέλος: Κυριάκος Κυριάκου
  8. Μέλος Αν.: Μάρκος Σουκιούρογλου
  9. Μέλος Αν.: Ερωτόκριτος Μιχαήλ
  10. Μέλος Αν.: Δημήτρης Γαραντζιώτης

Επικοινωνία μέσω email : 11dim.vironas@gmail.com

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ολοι ότι θα είμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε παρατήρηση, πρόταση, ιδέα ή σκέψη που θα βοηθήσει το δύσκολο έργο μας.

Σκοπός του Συλλόγου μας είναι να συνδράμει με όποιον τρόπο είναι δυνατόν στο εκπαιδευτικό έργο και να ομορφύνει με τις εκδηλώσεις του τη μαθητική ζωή των παιδιών μας. Σκοπός του ακόμη είναι η αλληλοστήριξη των οικογενειών του σχολείου μας, όπως επίσης η παροχή στήριξης σε κάθε δοκιμαζόμενη οικογένεια και με διακριτικότητα και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, να βοηθήσει με τα όποια λιγοστά μέσα διαθέτει.

Σημαντική για την επίτευξη των στόχων, είναι η επικοινωνία μαζί σας! Μια επικοινωνία ουσιαστική με βάση το διάλογο κι όχι την απλή γνωστοποίηση των αποφάσεών μας. Γι αυτό και αναζητήσαμε όλους τους πιθανούς τρόπους που θα μπορούμε να επικοινωνούμε για ζητήματα είτε προσωπικά είτε συλλογικά.

Ελπίζουμε στη συνεργασία σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!!

Με εκτίμηση,
το Δ. Σ. του Συλλόγου

5