Δ.Σ. Συλλόγου

Αγαπητοί Γονείς,

Σε συνέχεια της πραγματοποίησης των εκλογών που διεξήχθησαν στις 21.10.2018, θα θέλαμε να σας συστήσουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του 11ου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Το νέο Συμβούλιο αποτελείται από 7 τακτικά μέλη και 1-3 αναπληρωματικά μέλη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΤΣΙΟΥΝΗ Δήμητρα (τηλ.: 6977-286.552)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΙΧΑΗΛ Ερωτόκριτος (τηλ.: 6974-770.347)
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΠΕΡΟΥΝΟΒΙΤΣ Τζόι (τηλ.: 6979-251.256)
ΤΑΜΙΑΣ : ΑΓΓΕΛΗ Άννα (τηλ.: 6972-693.150)
ΜΕΛΟΣ : ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ Ελπίδα (τηλ.: 6973-354.500)
ΜΕΛΟΣ : ΜΠΟΥΡΑ Γεωργία (τηλ.: 6973-024.696)
ΜΕΛΟΣ : ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Αγγελική (τηλ.: 6957-686.173)
ΑΝ. ΜΕΛΟΣ : ΜΑΤΕΝΤΖΙΑΔΗ Χριστίνα (τηλ.: 6945-900.915)

Επικοινωνία μέσω email : 11dim.vironas@gmail.com

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ολοι ότι θα είμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε παρατήρηση, πρόταση, ιδέα ή σκέψη που θα βοηθήσει το δύσκολο έργο μας.

Σκοπός του Συλλόγου μας είναι να συνδράμει με όποιον τρόπο είναι δυνατόν στο εκπαιδευτικό έργο και να ομορφύνει με τις εκδηλώσεις του τη μαθητική ζωή των παιδιών μας. Σκοπός του ακόμη είναι η αλληλοστήριξη των οικογενειών του σχολείου μας, όπως επίσης η παροχή στήριξης σε κάθε δοκιμαζόμενη οικογένεια και με διακριτικότητα και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, να βοηθήσει με τα όποια λιγοστά μέσα διαθέτει.

Σημαντική για την επίτευξη των στόχων, είναι η επικοινωνία μαζί σας! Μια επικοινωνία ουσιαστική με βάση το διάλογο κι όχι την απλή γνωστοποίηση των αποφάσεών μας. Γι αυτό και αναζητήσαμε όλους τους πιθανούς τρόπους που θα μπορούμε να επικοινωνούμε για ζητήματα είτε προσωπικά είτε συλλογικά.

Ελπίζουμε στη συνεργασία σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!!

Με εκτίμηση,
το Δ. Σ. του Συλλόγου