Η επόμενη ημέρα του αποκριάτικου χορού-ΛΑΧΝΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

Η επόμενη ημέρα του αποκριάτικου χορού του σχολείου μας, μας βρίσκει ιδιαίτερα ευχαριστημένους και χαρούμενους, αφού μετά από πολύ κόπο, χρόνο δυσεύρετο, και αγωνία για το αποτέλεσμα, καταφέραμε να φτάσουμε στο σκοπό μας, και να οργανώσουμε τη γιορτή μας όσο το δυνατόν καλύτερα!

Ευχαριστούμε το διευθυντή και τους δασκάλους μας, για την τιμή που μας έκαναν να παραστούν δίπλα στα παιδιά μας, εσάς που γεμίσατε το σχολείο μας, με την αγάπη σας, τις προσφορές σας, αλλά και τα μικρά σας αγγελούδια. Ευχαριστούμε τη dj μας για την άψογη παρουσία της , αλλά και την ομάδα που ανέλαβε να διασκεδάζει τα παιδιά μας. Ευχαριστούμε το σύλλογο του 5ου δημοτικού, που μας τίμησε με την παρουσία του, τους φίλους επαγγελματίες της »μεγάλης» γειτονιάς του Βύρωνα, για τα τόσα δώρα που πρόσφεραν για τη λαχειοφόρο μας, αλλά και όλους εσάς που συμμετείχατε σε αυτή. Το μεγάλο ευχαριστώ, προέρχεται όμως από τα ίδια σας τα παιδιά, μιας και όλη μας η αναφορά, προσπάθεια και έγνοια, αρχίζει και καταλήγει σε αυτά.

Τους φίλους επαγγελματίες νοιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε, ιδιαιτέρως και θα το κάνουμε στην επόμενη αναφορά μας προς αυτούς. :)

Παρακάτω σας παραθέτουμε τη λίστα των δώρων όπως αυτή δημιουργήθηκε κατά την κλήρωση. Οι αριθμοί αριστερά είναι οι αριθμοί των λαχνών που πήρατε. Για όποια διευκρίνηση, παρακαλώ ενημερώστε μας.