Ζωο…φιλώντας μαθήματα άδολης αγάπης

54543Αγαπητά παιδιά και γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα διοργανώνουν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, ώρα: 10 π.μ., στο χώρο του σχολείου μας, ένα εκπαιδευτικό – διαδραστικό & πολυθεματικό πρόγραμμα με την ονομασία: «Ζωο…φιλώντας μαθήματα άδολης αγάπης».

Το Πρόγραμμα είναι Εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας (βάσει του υπ’ αριθμ. αρ.43/19.10.2017 αποσπάσματος πρακτικού του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. από την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας).

Όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της ομάδας που το παρουσιάζει : Η ομάδα Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικἐς Ενημερώσεις Σχολείων, Ιδρυμάτων και Οργανισμών) που ο βασικός της στόχος δεν είναι η περισυλλογή και περίθαλψη αδέσποτων ζώων γιατί ακριβώς βλέπει το θέμα αυτό στις βαθύτερες ρίζες του και στο γιατί κάποιος οδηγείται στο να εγκαταλείπει ή να μη στειρώνει το ζώο του, έχει μέχρι σήμερα διασώσει αρκετά ζώα τα οποία και αφού περιέθαλψε με δικά της έξοδα τους βρήκε τις καλύτερες οικογένειες. Παράλληλα βοηθάει όσο μπορεί το έργο πολλών εθελοντών στη χώρα που δρούνε ασταμάτητα ακτιβιστικά. Στοχεύει σε ένα ανθρωπινότερο αύριο για όλους, όπου δίποδοι και τετράποδοι θα απολαμβάνουν έναν κόσμο με ισότητα, ισονομία και δικαιοσύνη. Δίχως πόνο”.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά κοντά μας για να παίξουμε, να συζητήσουμε και να λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με τους τετράποδους φίλους μας.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, ώρα: 10 π.μ., στο χώρο του σχολείου μας

28-11-2018 11-07-50 πμ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.