Παιδί και Οδική Ασφάλεια

Καθημερινά μετακινούμαστε οδικώς από – προς την εργασία μας, κυκλοφορούμε με ΙΧ για εξωτερικές δουλειές, για διασκέδαση κλπ… Σε αρκετές από αυτές τις διαδρομές συνοδευόμαστε από ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: Τα παιδιά μας!
Εν όψει των εορτών του Πάσχα, αλλά και των καλοκαιρινών εξορμήσεων που έρχονται… είπαμε να φέρουμε πιο κοντά μας το θέμα ‘Παιδί & Οδική Ασφάλεια’.
Υπάρχει μια ομάδα (εθελοντών με ‘επαγγελματική’ συμπεριφορά) ‘Παιδί και Οδική ασφάλεια’. Κάποιοι πιθανόν να τη γνωρίζετε… αν όχι, αξίζει να τη γνωρίσετε! Μπορείτε είτε να επισκεφτείτε τη σελίδα τους, είτε να γίνετε μέλη στη ομάδα τους
Όπως και οι ίδιοι περιγράφουν: «…Η ομάδα φιλοδοξεί να ενημερώσει σχετικά με το σημαντικό θέμα της παιδικής οδικής ασφάλειας. Ας φωτίσουμε λοιπόν μια σημαντική πτυχή της γονεϊκής ευθύνης συγκεντρώνοντας χρήσιμο υλικό για την ενημέρωση του γονιού – αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου…»

Πήραμε λοιπόν το ΟΚ, από τους διαχειριστές της, ώστε να κάνουμε χρήση των αφισών που με τόση επιμέλεια & προσοχή, έχουν φτιάξει.

Έπεται συνέχεια!

 

paidi&odiki88

paidi&odiki5