Έναρξη Σχολικής Χρονιάς 2021-2022 (Αγιασμός, Πρώτη Εβδομάδα, Βιβλία)

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, εύχεται σε όλους του μαθητές και γονείς Καλή Σχολική Χρονιά! Με Υγεία και περισσότερα Χαμόγελα! Ιδαίτερα στους Μαθητές Και Γονείς της Α’ Δημοτικού, Ευχόμαστε καλή αρχή!!!

[Ακολουθεί Ανακοίνωση απο τη Διεύθυνση του Σχολείου μας με οδηγίες για τον Αγιασμό και την 1η Σχολική Εβδομάδα]

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, εύχεται σε όλους του μαθητές και γονείς Καλή Σχολική Χρονιά! Με Υγεία και περισσότερα Χαμόγελα! Ιδαίτερα στους Μαθητές Και Γονείς της Α’ Δημοτικού, Ευχόμαστε καλή αρχή!!!

[Ακολουθεί η Ανακοίνωση απο τη Διεύθυνση του Σχολείου μας με οδηγίες για την 1η Σχολική Εβδομάδα]

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 13/9/2021 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022 στο προαύλιο του σχολείου μας.

Ώρα προσέλευσης μαθητών : 09.00
Ώρα αγιασμού: 09.30
Ώρα αποχώρησης μαθητών : 10.00

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο με τη βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) ο οποίος θα έχει γίνει έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ η μάσκα είναι υποχρεωτική για όλους.

Οι μαθητές /τριες της πρώτης τάξης θα παραμείνουν στο προαύλιο μαζί με τη δασκάλα τους κ. Μακρή Δήμητρα, ενώ οι μαθητές / τριες των υπόλοιπων τάξεων θα μπουν στις αίθουσες με τη συνοδεία των υπεύθυνων εκπαιδευτικών των τμημάτων.

Για να μην υπάρξει σύγχυση, σας ενημερώνουμε σχετικά με την κατανομή των τμημάτων:

Α: Μακρή Δήμητρα (στο προαύλιο)
Β: Βλάχου Αμαλία (ισόγειο)
Γ : Παπαχρήστου Έλλη (ισόγειο)
Δ: Διολέτη Ηλιάνα (1ος όροφος)
Ε: Αλεβίζου Νατάσα (ισόγειο )
ΣΤ1: Κομεσσαρίου Χαρά (1ος όροφος)
ΣΤ2: Κουτσουκανίδου Τατιανή (1ος όροφος)

Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο παρουσία κάποιων εκπαιδευτικών και των μαθητών της Α΄τάξης. Οι υπόλοιποι μαθητές θα παραμείνουν στις τάξεις με τους εκπαιδευτικούς τους και θα περάσει ο ιερέας από όλα τα τμήματα.

Η διαδικασία του Αγιασμού θα τελειώσει περίπου στις 10.00 και οι μαθητές θα αποχωρήσουν κατά τμήματα. Οι γονείς θα περιμένουν τα παιδιά τους έξω από το σχολείο, κρατώντας μεταξύ τους τις κατάλληλες αποστάσεις. Παρακαλούμε ιδιαιτέρως να κρατηθούν οι αποστάσεις από τους γονείς έξω από την καγκελόπορτα, προκειμένου να μην παρουσιαστεί συνωστισμός κατά την αποχώρηση των μαθητών.

Την Τρίτη 14/9/2021 όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν από τις 8:00 έως τις 08.15 και θα αποχωρήσουν στις 12.25. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει. Από την Τετάρτη 15/09/2021 οι μαθητές θα προσέρχονται από τις 8:00-8:15 και θα σχολούν κανονικά στις 13:15. Επίσης το ολοήμερο θα λειτουργήσει με δύο τμήματα ως τις 16:00. Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 15/0 9 /2021 έως και την Παρασκευή 17/9/2021 το Ολοήμερο θα λειτουργήσει για τους μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξης. Από την επόμενη Δευτέρα 20/09/2021 θα λειτουργήσει το Ολοήμερο κανονικά για όλους τους μαθητές.

Παρακαλούμε πολύ να είστε τυπικοί στην τήρηση του ωραρίου προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών. Τα βιβλία θα δοθούν στους μαθητές την Τρίτη 14/09/2021. Οι μαθητές θα προσέρχονται στο σχολείο καθημερινά από τις 8:00- 8:15 και θα πηγαίνουν κατευθείαν στις τάξεις τους. Από την Τρίτη οι μαθητές της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης θα σχολούν από την κεντρική είσοδο και οι μαθητές της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης θα αποχωρούν από την κάτω είσοδο. Παρακαλούμε θερμά οι μαθητές να έχουν πάντα μαζί τους καθημερινά δύο με τρεις μάσκες, ατομικό αντισηπτικό και χαρτομάντηλα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική διάθεση και τη συνεργασία σας. Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να έχουμε μια ήρεμη και δημιουργική χρονιά με υγεία και ασφάλεια.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ