Εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, το Σάββατο 13.11.21, 4-7μ.μ.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας, όπου μεταξύ άλλων, 

  • Ενημερώθηκαν οι παρόντες γονείς/κηδεμόνες για το ρόλο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
  • Εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Αποφασίστηκε η διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 16.00 μ.μ έως και 19.00 μ.μ.
  • Εκλέχθηκε η τριμελής Εφορευτική Επιτροπή, στην οποία και θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες και θα έχει την ευθύνη ομαλής διεξαγωγής των εκλογών.

Μέλη της εκλέχθηκαν οι :

Πρόεδρος -Άννα Αγγελή

Μέλος- Ντιάνα Σοφικίτη

Μέλος-Ανδριάννα Mάλφα

Δεδομένου ότι από τη συμμετοχή σας κρίνεται η βιωσιμότητα του Συλλόγου μας και η βαρύτητα του λόγου του, αναφορικά στη λειτουργία του σχολείου μας και όχι μόνον, σας καλούμε να συμμετέχετε στην εκλογική αυτή διαδικασία , είτε με την ψήφο σας είτε και με την υποψηφιότητά σας.

Η ψηφοφορία θα αφορά ανάδειξη μελών για:

  • Το Διοικητικό Συμβούλιο
  • Την Ελεγκτική Επιτροπή (υποψήφιοι δε μπορούν να είναι και υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο)
  • Το Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας
  • Την Ένωση Γονέων Βύρωνα

Η δυνατότητα υποβολής υποψηφιότητας λήγει την Τρίτη 09/11/2021 και μπορεί να υποβληθεί στην Εφορευτική επιτροπή με δυο τρόπους: είτε με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος (email) είτε μέσω τηλεφώνου (δόθηκε χαρτί με τα στοιχεία επικοινωνίας των 3 μελών στην τσάντα του κάθε μαθητή), δηλώνοντας τα στοιχεία σας.

Βάσει του καταστατικού, στην εκλογική διαδικασία μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι γονείς/κηδεμόνες του σχολείου μας, οι οποίοι έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή, ποσού πέντε ευρώ (5,00 €)/οικογένεια, και άρα είναι ταμειακά ενήμεροι. Το ποσό αυτό μπορεί να καταβληθεί έως και την ημέρα των εκλογών στα μέλη του απερχομένου ΔΣ, που είτε ευρίσκονται καθημερινά στον περίγυρο του σχολείου μας είτε θα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο την ημέρα των εκλογών.

Μέσα στις δύσκολες συγκυρίες που ζούμε, ας μην ξεχνάμε πως η συμμετοχή μας στη σχολική ζωή, μέσω του Συλλόγου μας, είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Με εκτίμηση

Η Εφορευτική Επιτροπή