Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ!

Αγαπητοί γονείς,

Σε συνέχεια της Χθεσινής Γενικής Συνέλευσης (με ποσοστό συμμετοχής περίπου 5%), οι γονείς που πήραμε μέρος, αποφασίσαμε να κάνουμε μια προσπάθεια ώστε να διοργανώσουμε Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για δράσεις του Συλλόγου μας που θα αφορούν τα παιδιά του σχολείου μας. Αγαπητοί γονείς,Σε συνέχεια της Χθεσινής Γενικής Συνέλευσης (με ποσοστό συμμετοχής περίπου 5%), οι γονείς που πήραμε μέρος, αποφασίσαμε να κάνουμε μια προσπάθεια ώστε να διοργανώσουμε Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για δράσεις του Συλλόγου μας που θα αφορούν τα παιδιά του σχολείου μας.

Όμως, για την επιτυχή πραγματοποίησή του, χρειαζόμαστε απαραιτήτως τη βοήθειά σας. Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε με χριστουγεννιάτικα στολίδια, δημιουργίες και κατασκευές, φτιαγμένες από εσάς και τα παιδιά σας (προς πώληση την ημέρα που θα αποφασιστεί).

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αφού δούμε τι συμμετοχή θα προκύψει στις κατασκευές. Πιθανές ημερομηνίες πραγματοποίησης Μπαζάρ, Σάββατο 18 ή Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 (τηρούμενων των μέτρων περί covid).

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο 11dim.vironas@gmail.com ή καλέστε στο 6945900915

Με εκτίμηση,

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 11ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα