Η «Ιατρική Επίβλεψη Βύρωνα» διαμορφώνει τις τιμές -Rapid test: 5€ & PCR μοριακό: 36€- για τους μαθητές μας

Αγαπητοί Γονείς,

το τελευταίο διάστημα ο έλεγχος διάγνωσης του Covid γίνεται όλο και πιο τακτικός.

Από πλευράς μας, γνωρίζοντας την οικονομική δυσκολία που επιφέρει στις οικογένειες μας η ανάγκη για συχνά διαγνωστικά τεστ, ως Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων επικοινωνήσαμε με την «ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ», η οποία ανταποκρίθηκε κατευθείαν στο αίτημα μας και διαμορφώνει από σήμερα ειδικές τιμές για τον έλεγχο Covid, στους μαθητές του σχολείου μας, στους εκπαιδευτικούς μας, καθώς και στα λοιπά μέλη των οικογενειών τους.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε εκεί το διαγνωστικό έλεγχο covid μέχρι να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε επιτέλους δωρεάν έλεγχο για τα παιδιά μας από τους αρμόδιους φορείς, δε χρειάζεται να έχετε τίποτα μαζί σας, αρκεί να πείτε πως το παιδί σας είναι μαθητής του σχολείου μας. Κάτι που αποτυπώνεται άλλωστε και στο εκτυπωμένο χαρτί edupass που βάζουμε στην τσάντα Τρίτη και Παρασκευή, όπου αναγράφονται τα στοιχεία μαθητή, ασχέτως αποτελέσματος).

Οι τιμές αυτές είναι (ανά μονάδα): Rapid test: 5€ και PCR Μοριακό: 36€.

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 6:30-21:30 & Σάββατο 7:00-15:00
Τηλέφωνο : 210 7107516
Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 83 & Χειμάρας 19, Βύρωνας
info@iepivlepsi.gr

Ευχαριστούμε θερμά τον Κο Βάιο Σπυρόπουλο, Ιατρό Βιοπαθολόγο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Ιατρικής Επίβλεψης» καθώς και όλη την ομάδα του.

Η παραπάνω κίνηση σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προσπάθεια διαφήμισης, η συζήτηση με την ομάδα της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ήταν τυχαία, και προέκυψε το παραπάνω αποτέλεσμα.