Με κυβερνητική απόφαση κηρύσσεται γενική αργία αύριο παντού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Δε θα πραγματοποιηθεί αύριο 25/1 η τηλεκπαίδευση.

Με κυβερνητική απόφαση κηρύσσεται γενική αργία αύριο παντού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Σχετικά με την τηλεκπαίδευση:

ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ : ΔΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ 25/1 ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Έως το απόγευμα είχε ανακοινωθεί το εξής* από το Υπουργείο Παιδείας – Ομως ΜΟΛΙΣ οριστικοποιήθηκε Η ΜΗ πραγματοποίηση της:

*[«Τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί και αύριο, Τρίτη 25/1, στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»].

Όσο για τη διαδικασία της σημερινής τηλεκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε (ή μη) με πολλά προβλήματα τα οποία δυσχεραίνουν ιδιαίτερα το έργο των εκπαιδευτικών. Μάλιστα αρκετοί εκπαιδευτικοί παρά την κακοκαιρία, προσήλθαν στο σχολείο (μετά από σχετική οδηγία και των ομοσπονδιών τους), παρ’ολα αυτά είναι σαφές ότι οι περισσότερες σχολικές μονάδες όπως και η δική μας, δεν διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές για να «σηκώσουν» τηλεκπαίδευση πολλών τμημάτων ταυτόχρονα. Το ίδιο και στα σπίτια μας φυσικά..! Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς μας για τη σημερινή προσπάθειά τους…

Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά τη νύχτα για κάποιους που αντιμετωπίζουν προβλήματα…

Ας προσπαθήσουμε αύριο να αρπάξουμε την ευκαιρία όσοι μπορούμε και να χαρούμε το παιχνίδι μας στο χιόνι – με προσοχή (οικογενειακές στιγμές και παιδικά χαμόγελα που τόσο μας έχουν λείψει)!

Ας ανεβάσουμε καμια φωτό απο τις «άσπρες» γειτονιές μας…

Καλό Βράδυ σε όλους!