Ενημέρωση για την επιστροφή των παιδιών μας στο σχολείο τη Δευτέρα 31/1/22

Αγαπητοί γονείς,

Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε έχουμε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Βύρωνα καθώς και με τη Διεύθυνση του Σχολείου μας. Σχετικά με την επιστροφή των παιδιών μας στο σχολείο σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

  1. Το σχολείο ΣΗΜΕΡΑ Κυριακή 30.1.22 είναι επιτέλους σε πολύ καλή κατάσταση, όσο αφορά το Χιόνι και τον Πάγο που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες. Έχουν λιώσει όλα, βοήθησε φυσικά και ο καιρός. Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα, χτες βράδυ πέρασε για να κάνει τις απαραίτητες εργασίες (σε προαύλια και δρόμους γύρω απο το σχολικό συγκρότημα) ώστε να είναι έτοιμο για τη Δευτέρα.
  2. Η θέρμανση του σχολείου μας κανονίστηκε να ανοίξει ΚΑΙ σήμερα Κυριακή, από το πρωί έως τις 6 το απόγευμα . Ευχαριστούμε πολύ τη Διευθύντρια του σχολείου μας Κα Μπράτη, που το διευθέτησε.
  3. Σήμερα στον επιτόπιο έλεγχο που έγινε από εμάς στο σχολείο μας, παρατηρήθηκαν 3 δέντρα τα οποία έχουν σπάσει. Εχει ζητηθεί επισήμως από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου να διευθετήσει το θέμα και να απομακρυνθουν τα δέντρα από το σχολείο – ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος ατυχήματος. Αναμένουμε να ολοκληρωθούν οι εργασίες της κοπής τους, ευχαριστούμε τους αρμόδιους για την άμεση ανταπόκριση.
  4. Έχετε λάβει ενημερωτικό mail με οδηγίες από τη Διεύθυνση του σχολείου, σχετικά με την αυριανή επαναλειτουργία του (31/1/22).
  5. Τέλος, μετά από επικοινωνία με το Δήμο, ενημερωθήκαμε πως η αρμοδια υπηρεσία του Δήμου αναμένει και το επίσημο ΟΚ από την Περιφέρεια για την επίσημη ώρα έναρξης των μαθημάτων (αν θα είναι δηλ 8.15 ή λίγο αργότερα).

Σε κάθε περίπτωση θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Καλή επιστροφή σε όλα τα παιδιά μας.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 11ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα