Σχολική Βιβλιοθήκη του σχολείου μας!

Αγαπητοί γονείς,

Πριν 2,5 χρόνια ξεκινήσαμε την προσπάθεια για μια Νέα Σχολική Βιβλιοθήκη στο σχολείο μας (2019). Με τη σύμφωνη γνώμη των Διευθύνσεων των 2 σχολείων -5ου & 11ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα. Μετά ήρθε ο covid ….

ΑΙΘΟΥΣΑ: Το Σάββατο Επανερχόμαστε!! Βάζουμε μπρος τις απαραίτητες εργασίες ώστε να δούμε τι χρειάζεται η Αίθουσα που θα στεγάσει τη Νέα Βιβλιοθήκη. Ήδη έχουμε τοποθετήσει βιβλιοθήκες, χρειάζονται όμως κουρτίνες, μία μοκέτα και καθίσματα/τραπέζι κλπ. Πιθανόν τεχνικές εργασίες και βάψιμο.

ΒΙΒΛΙΑ: Απευθυνθήκαμε σε εκδοτικούς οίκους, βιβλιοπωλεία και εφημερίδες με σκοπό να διαθέσουν στο σχολείο μας ΔΩΡΕΑΝ βιβλία. Όμως οι προσπάθεις δεν έπιασαν τόπο.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ: Υπάρχει ανάγκη από τη δική σας βοήθεια σε αυτήν την προσπάθεια! Εάν έχετε βιβλία που είναι για τις ηλικές των παιδιών μας, θα ήταν σημαντικό να τα δωρίσετε στο σχολείο μας, ώστε να αποκτήσουν έναν νέο σκοπό ύπαρξης!

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:

(1) Λογοτεχνικά, μυστηρίου, διασκεδαστικά, παραμύθια κλπ βιβλία (π.χ. για παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού αλλά και για παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών).

(2) Να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

(3) Όχι βιβλία ενηλίκων.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Τα βιβλία μπορούν να παραδίνονται στα μέλη Δ.Σ. του συλλόγου μας. Επίσης θα ήταν ευκαιρία να παραδοθούν στη μελλοντική συνάντηση που θα γίνει μεταξύ των Γονέων-Μελών του συλλόγου μας (11ου Δημοτικού Σχολείου).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Το Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων 11ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα.