Πρόσκληση για συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας!

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Πλησιάζει η καλύτερη, πιο φωτεινή, πιο χαρούμενη και πιο αγαπημένη γιορτή των παιδιών σε όοοοολο το χρόνο.. ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!

Με πολλή αγάπη και διάθεση, λοιπόν, αποφασίσαμε και φέτος να διοργανώσουμε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας, με πολύχρωμα δώρα, στολίδια, γλυκίσματα…. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη δική σας πολύτιμη συνδρομή και το ιδιαίτερο ταλέντο που καθένας μπορεί να έχει. 

Μεγαλουργείτε στη ζαχαροπλαστική? Οι κατασκευές σας, αφήνουν έκπληκτους τους γύρω σας? Τα χειροποίητα στολίδια σας είναι πασπαλισμένα με χρώμα, χρυσόσκονη, κέφι και χαρά? Θα είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετέχετε στο bazaar του σχολείου μας, να εκθέσουμε τις δημιουργίες σας και να συνεισφέρετε, έτσι, στα έσοδα του Συλλόγου μας, ώστε να μπορούμε να κάνουμε και άλλα όμορφα πράγματα για τα παιδιά μας!!!

Σας καλούμε, λοιπόν, να συμμετέχετε με κάθε είδους χειροποίητα είδη (κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού ή οτιδήποτε άλλο εσείς επιθυμείτε, φαγώσιμο και μη), δηλώνοντας μας στο email του Συλλόγου μας 11dim.vironas@gmail.com ή προσωπικά, σε κάποιο από τα μέλη του ΔΣ, ως τις 10 Δεκεμβρίου 2022,  για την πρόθεσή σας αυτή, ώστε να γνωρίζουμε αν το περίπτερό μας θα πρέπει να είναι για μικρούλι ή ΤΕΡΑΣΤΙΟ!! Οποιαδήποτε βοήθεια/συμμετοχή είναι χαρά μας!

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος:

Ο σύλλογος μας, σε συννενόηση με τους διοργανωτές, εξασφάλισε περίπτερο στο χωριό του Αη-Βασίλη, που θα στηθεί στο Θέατρο Βράχων («Greek Santa’s Village») !

Το Μπαζάρ μας θα είναι εκεί την Παρασκευή 23-12-2022 !!! 

(Θα ανακοινώσουμε αναλυτικές Πληροφορίες! Σας περιμένουμε όλους! Να γνωριστούμε φέτος περισσότερο εμείς και τα παιδιά μας!)

Βέβαια, ΦΕΤΟΣ έχουμε κι άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους (εισιτήρια για το Χωριό, δώρα κ.α.), αλλά θα τις αποκαλύψουμε λίιιγο αργότερα!! ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ !!! Πιθανόν να συναντήσετε το Μπαζάρ του σχολείου μας και σε άλλα μέρη – μέρες – ώρες  !!!

Περιμένουμε τη συμμετοχή όλων σας !!! 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα