Προσκλήσεις για Μπαζάρ & Greek Santa’s Village – Γονείς Δ’, Ε’ & ΣΤ’ – Δείτε στις τσάντες Μαθητών

Αγαπητοί Γονείς Γ’, Δ’ & ΣΤ’ αλλά και λοιπών Τάξεων (Α’, Β’, Γ’)

Εν όψει των Χριστουγεννιάτικων δράσεων του Συλλόγου αλλά και του ΜΠΑΖΑΡ μας, που με τη βοήθεια και τη συμμετοχή όλων σας θα πραγματοποιηθεί εντός του «GREEK SANTA’S VILLAGE – ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ» στο Θέατρο Βράχων την 23η Δεκεμβρίου 2022, προχωρήσαμε (1) στην Αγορά 40 εισιτηρίων (έναντι 3,5 ευρώ το κάθε ένα) ως Δώρο για τους Μαθητές των Δ’, Ε’ τάξεων μας, καθως και (2) στη διεκδίκηση 18 προσκλήσεων ως Δώρο για τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης μας. Ώστε ΟΛΟΙ οι μαθητές του σχολείου μας να έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το Μπαζάρ του σχολείου μας στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό την Παρασκευή 23.12.22. Τα εισιτήρια αφορούν τους μαθητές του σχολείου μας και θα δοθούν από εμάς, σήμερα στην τάξη. Παρακαλείστε να ελέγξετε την τσάντα των παιδιών ώστε να τα παραλάβετε, είναι κρίμα να χαθούν. 

  • Η είσοδος για τα παιδιά έως 8 ετών είναι ελεύθερη, οπότε ΟΛΟΙ οι μαθητές μας των Α’, Β’ & Γ’ τάξεων μπαίνουν στο χώρο ΔΩΡΕΑΝ – δε χρειάζεται επίδειξη εισιτηρίου στην είσοδο του Θεάτρου Βράχων. 
  • Η είσοδος για τους μαθητές μας 9 έως 12 ετών (Μαθητές Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων) είναι ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ με την επίδειξη του εισιτηρίου που σας δίνουμε, στην είσοδο του Θεάτρου Βράχων.
  • Όσοι ενήλικες επιθυμείτε να συνοδεύσετε τα παιδιά, θα χρειαστεί να αγοράσετε φυσικά το εισιτήριό σας με γενική είσοδο = 3 €.
  • Σε περίπτωση που δε χρησιμοποιήσετε το μαθητικό εισιτήριο, μπορείτε να το δώσετε σε κάποιο άλλο παιδί, είναι κρίμα να πάει χαμένο. 

Σας περιμένουμε λοιπόν στο Περίπτερο του Μπαζάρ του Σχολείου μας εντός του «GREEK SANTA’S VILLAGE-ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ» στο Θέατρο Βράχων την 23η Δεκεμβρίου 2022.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επισκεφτειτε το Greek Santa’s Village σε διαφορετική ημερομηνία από τις 23.12.22, παρακαλουμε όπως ενημερώσετε την Ticketplus στα στοιχεία επικοινωνίας της μεταξύ των ωρών 9:00 – 21:00, στο τηλέφωνο : 210 2203000 ώστε να προβείτε σε αλλαγή ημερομηνίας, έως και 5 ημέρες πριν από την ημερομηνία που θέλετε να προσέλθετε (https://www.ticketplus.gr/).

Με εκτίμηση,

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 11ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα

Blog

Facebook