Σχολική Βιβλιοθήκη του σχολείου μας!

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι Σύλλογοι του 5ου & του 11ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα, σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις και τους Εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων, ξεκινούν μία προσπάθεια ώστε τα σχολεία μας να αποκτήσουν μια κοινή, επαρκή, παιδική βιβλιοθήκη. Απευθυνθήκαμε ήδη σε εκδοτικούς οίκους, βιβλιοπωλεία και εφημερίδες με σκοπό να διαθέσουν στο σχολείο μας ΔΩΡΕΑΝ βιβλία. Θα σας ενημερώσουμε για τις απαντήσεις που θα λάβουμε.

Υπάρχει ανάγκη όμως και από τη δική σας βοήθεια σε αυτήν την προσπάθεια! Μέσω της προσφοράς σας στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας! Εάν έχετε βιβλία που δε χρησιμοποιείτε πλέον και βρίσκονται σε καλή κατάσταση, θα ήταν σημαντικό να τα δωρίσετε στο σχολείο μας, ώστε να αποκτήσουν έναν νέο σκοπό ύπαρξης! Βιβλία που διαβάζονται από όλα τα παιδιά του κόσμου και έχουν ιστορίες που μας ταξιδεύουν και μας βοηθούν να ονειρευόμαστε. Λογοτεχνικά βιβλία των παιδιών μας, που διάβασαν σε μικρότερες ηλικίες (π.χ. για παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού) αλλά και Λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών.

Τα βιβλία μπορούν να παραδίνονται στα μέλη Δ.Σ. των συλλόγων μας. Υπενθυμίζουμε πως είμαστε κάθε Σάββατο 9.00π.μ.-14.00μ.μ. στο χώρο του σχολείου. Επίσης θα ήταν ευκαιρία να παραδοθούν και τη Δευτέρα 1/4, στη συνάντηση που θα γίνει μεταξύ των Γονέων-Μελών του συλλόγου μας (11ου Δημοτικού Σχολείου).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Το Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων 11ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα.